Linien ud Øst

Om LUØ

Linien Ud er KFUM-spejdernes uddannelse for voksne spejdere fra 17 år og opefter. Selvom det afholdes af KFUM-spejdere, så er alle spejderkorps i Danmark er velkomne til at deltage.

Linien Ud tilbyder kurser og workshops af forskellige emner der alle foregår én gang om året over en weekend. Linien Ud bliver årligt holdt 2 gange; Linien Ud Nord holdes om foråret nord for Aarhus, mens vores kursus Linien Ud Øst bliver holdt om efteråret og foregår på Sjælland. 

Når du tilmelder sig Linen Ud, så udvælger du ét eller flere kursus der tilbydes over weekenden. Kurserne bliver alle afholdt af dygtige spejdere der elsker at lære fra sig. Når du har deltaget på Linien Ud, er det ikke ligesom de andre spejderkurser, hvor du kun deltager én gang. Programmet med kurser bliver nemlig opdateret med nye kurser hvert år, så du kommer aldrig til at høre om de samme ting, hvis du deltager flere år i streg.

Udover spejderuddannelse, så er Linien Ud er også et perfekt rum til at møde nye spejdervenner på tværs af gruppe og korps. Der bliver også mellem kursusforløbene holdt sociale arrangementer for hele kurset. Der inviteres også til kaffehygge hvor man kan sludre og dele anekdoter i pauserne.

Foto: Johny Kristensen